startParkford biedt een breed scala aan activiteiten inclusief kleiduifschieten, boogschieten, vissen en golf in combinatie met verblijf in een bekroonde accommodatie.

Gelegen in het dorp St. Osyth, op slechts een uur van Londen en in de buurt van de internationale haven van Harwich aan de oostkust van Engeland, ligt Parkford gunstig voor zowel binnen- als buitenlandse bezoekers om te genieten van enkele van de snelst groeiende sporten in het land.

Zowel tijdens een dagbezoek als tijdens een bezoek met verblijf in de luxe accommodatie van Park Hall kunt u ons ons uitgebreide aanbod van schietsporten ervaren met inbegrip van 'English Skeet', 'Compact Sporting' en 'Olympic Skeet'. Zelfs als u deze sporten nooit hebt geprobeerd of als u een beginner bent dan kunt u deze beoefenen met de hulp van onze ervaren en gekwalificeerde instructeurs. Waarom niet de uitdaging aangaan bij het boogschieten? Onze twee goed gevulde vismeren zullen vissers zeker aanspreken. Vergeet uw golfclubs niet want op slechts 5 minuten van onze accommodatie liggen twee uitstekende golfbanen.

Parkford heeft uitgebreide ervaring met het organiseren van vrijgezellenfeesten, zakelijke evenementen en familiefeesten waarbij iedereen kan deelnemen aan en kan genieten van een of meer van onze populaire activiteiten die leuk zijn voor alle deelnemers. U kunt ook een activiteitendag voor uzelf met vrienden boeken. Drankjes zijn de hele dag beschikbaar in het clubhuis dat ook ontbijt en lunch tijdens evenementen aanbiedt.

Combineer de uitstraling van ons landhuis met een verblijf in onze bekroonde accommodatie met vakantiehuisjes terwijl je wordt onderwezen in de kunst van het kleiduifschieten, het vangen van grote karpers of kunt genieten van een dagje boogschieten met vrienden.


Voor meer details kunt u contact opnemen